Om oss

En unik kombination av kunskap och erfarenhet

Infra Projekt står för gedigen erfarenhet i kombination med aktuell kunskap och kreativitet. Det unika med oss, som skiljer oss från våra konkurrenter, är vårt sätt att tänka, vår syn på kunskap, vårt öppna arbetssätt, vår passion för utmaningar och, inte minst, resultaten vi uppnår.

Kort historik – från en till fem på fem år

Infra Projekt kom till som ett enmansbolag 2013. Sedan dess har vi vuxit till ett aktiebolag med fem medarbetare. Och utvecklingen fortsätter – vi siktar på tio medarbetare 2018 och ännu fler stora, komplexa uppdrag.

Affärsidé

Vår affärsidé är att stärka våra kunders effektivitet genom att på ett engagerat och kompetent sätt tillhandahålla och anpassa förstklassiga och processbaserade lösningar för infrastrukturella projekt. Genom ständig kunskapsuppbyggnad och ett vetenskapligt angreppssätt ligger vi steget före med att utveckla lösningar som tillfredsställer våra kunders behov.

Ett nytt sätt att tänka

Infra Projekt tog redan från början vår utgångspunkt i projektparadigmet. Vi har inte hoppat på trenden, vi var med och skapade den. Vi vet vad projekt- och processtänkande och verksamhetsutveckling egentligen innebär. Det är inte bara projektplaner, processkartor och fackuttryck. Det är ett nytt paradigm – ett helt nytt sätt att tänka.

Kunskap genom erfarenhet

Infra Projekt har en unik kombination av kunskap och erfarenhet inom projektområdet. Kunskapen kommer från egen och andras sätt att arbeta. Erfarenheten har vi byggt upp genom uppdrag för flera av Sveriges mest framgångsrika företag och kunder som ständigt tvingat oss att ligga i absoluta frontlinjen inom projektområdet och att åstadkomma påtagliga resultat.

Mätbart resultat

Det räcker inte att använda redskapen och fackuttrycken. Det viktiga är att uppnå målen, och att sedan fortsätta framåt i stället för att slå sig till ro och halka tillbaka. Infra Projekt är inriktade på konkreta resultat, och vi vet också hur man lägger upp metoder för att mäta effekterna av olika åtgärder – bland annat våra egna insatser.

Vi delar med oss av vår kunskap

Infra Projekt är ett öppet företag. Som uppdragsgivare kan du hela tiden följa vårt arbete och vi delar gärna med oss av det vi kan. Motsatsen, att ängsligt bevaka och hemlighålla sina kunskaper, ligger inte för oss.

Vi lägger hellre energin på att vidareutveckla vår kompetens. Det är betydligt roligare, och gör att vi fortfarande kan ligga i täten, trots att vi kontinuerligt släpper ifrån oss våra kunskaper.